Tres activitats s’impliquen amb Sant Genís

Publicat el 23 maig, 2022

Les persones participants a tres activitats del Servei de Joves i d’Adults, Welab, Perruqueria i estètica i Jardineria han participat recentment en dos espais de vida comunitària a Sant Genís dels Agudells, a la falda de la masia de Can Soler.

Torna la festa de la La Llavor Groga

El primer d’ells va ser la celebració de La Llavor Groga un espai on replantar, compartir i fer germinar l’Acció Comunitària al districte d’Horta-Guinardó celebrat dijous 19 organitzat pel Centre Cívic Casa Groca. L’Activitat de Perruqueria i estètica hi va dur a terme una activitat de maquillatge infantil i, la de Jardineria, un taller de plantació per una ciutat més verda i centrada en l’agroecologia i la sostenibilitat.

Col·laboració amb el Casal de Gent Gran

Divendres 20 la Fundació va poder participar a la jornada ‘Salut mental: parlem oberta_ment’ centrada en l’aproximació comunitària al benestar emocional. L’acte va permetre a l’activitats d’exploració audiovisual WeLab i la de Perruqueria i estètica del Servei de Joves estrényer els vincles amb el Casal de Gent Gran de Sant Genís. WeLab va oferir una activitat de stop motion i l’Activitat de Perruqueria i Estètica, un massatge cranial. Per altra banda WeLab treballa actualment en el tancament d’un treball audiovisual realitzat al propi casal que serà presentat a les properes setmanes.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content