El MagazineTv crea xarxa sumant eines per comunicar al Carmel

Publicat el 14 gen., 2022

L’audiovisual com a motor comunitari, de salut i benestar

La darrera edició del projecte Comunicant Carmel ha plasmat la feina feta per les entitats que hi hem participat en format de magazine televisiu. El MagazineTv del Carmel ha estat dinamitzat per Càmeres i Acció, a la direcció tècnica, i en col·laboració amb Carmel Amunt i amb entitats del territori com l’Espai Jove Boca Nord, l’Agència de Salut Pública de Barcelona o la Fundació amb especial implicació de l’activitat WeLab del Servei de Joves.

Després de mesos de treball l’espai de televisió social ha comptat amb cinc seccions: feminisme, habitatge, espai públic, benestar emocional i joves amb la participació com a convidats i convidades, de l’Esther de Maruja Limón o Smalljohn o els portaveus de la Plataforma d’Habitatges Afectats dels Tres Turons. El primer MagazineTV s’ha enregistrat al Boca Nord i vol ser un reflex de la realitat i de les potencialitats del barri. També és una aposta per desenvolupar una eina comunicativa comunitària i veïnal generant xarxa i socialitzant coneixement d’un mitjà sovint poc accessible degut a les barreres tècniques.

Una oportunitat d’aprenentatge comunitari per a WeLab

Celebrem l’esforç de totes les entitats i de totes les persones que han fet el magazines possible! Des de l’Activitat de WeLab la participació al Magazine ha suposat una oportunitat immillorable per posar en pràctica coneixements, sumar-ne de nous i fer-ho en contacte amb entitats que permeten contactar amb altres realitats i altres aportacions del territori. Trobareu més informació a la pàgina web de la televisió comunitària La Veïnal.


Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut