Els participants a l’Act2Learn incrementen els fruiters i milloren el rec a Can Soler

Publicat el 22 set., 2022

Durant les darreres setmanes els participants del programa Act2Learn a la Fundació han augmentat el nombre de fruiters plantats a la masia de Can Soler afegent-hi magraners, pomeres, nogueres, avellaners, ametllers i figueres dels que n’estan fent també manteniment. També hi han plantat fruits vermells com ara gerds, nabius, grosellers o maduixa de bosc.

El rec per goteix afavoreix l’aprofitament de l’aigua

Els integrants del programa, a més, han après a instal·lar rec per goteig i han pogut equipar ja la primera feixa de la masia. El sistema de goteig permet fomentar la sostenibilitat i l’aprofitament dels recursos hídrics davant el rec manual amb manguera i regadores present a la resta de feixes. L’objectiu inicial de l’Act2Learn, la plantació de 40 arbres, s’ha hagut de modificar degut a l’afectació de les altes temperatures d’estiu sobre els arbres de nova plantació.

Un programa formatiu per millorar les competències laborals

Amb el suport de la Fundación ONCE i els Fons Social Europeu l’Act2Learn està orientat a la millora de l’ocupabilitat i a recolzar les capacitats de les persones que hi participen i que mantenen vincle amb la xarxa d’atenció en salut mental. L’Act2Learn a la Fundació es desenvolupa fonamentalment a la masia de Can Soler, a la falda del Parc de collerola. La Fundació ha optat al programa Act2Learn conjuntament amb el Grup CHM Les Corts.


Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content