Jornada d’agroecologia urbana

Publicat el 24 març, 2021

Cap al Banc de Llavors

Acollim a Can Soler una jornada d’agroecologia urbana organitzada conjuntament amb l’Àrea d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament. De la mà de d’Oscar Rodríguez, enginyer tècnic agrònom, hem après diverses tècniques per  extreure i conservar llavors de verdures i hortalisses de varietats locals recuperades. 

Aquesta sessió formativa ha servit  també per sensibilitzar sobre la necessitat d’un canvi de model agroalimentari on es prioritzi la producció local i suposa un pas més en la creació d’una biblioteca de llavors, un projecte que pretén convertir Can Soler en el centre des d’on s’abastirà  de llavors i planter a la xarxa d’horts urbans municipals i a les entitats del districte.

En la jornada han participat els integrants de l’activitat de jardineria del Servei de Rehabilitació Comunitària  de la Fundació, que estan participant en el projecte i han assistit persones relacionades amb el món de l’agroecologia i també de l’àmbit social, educatiu i de salut mental. Pensem que ha estat una jornada d’aprenentatge compartit molt profitosa i volem donar les gràcies a tothom que hi ha assistit  pel seu interès.

Us deixem unes quantes imatges de la jornada i el cartell de la convocatòria.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content