Aquest mes de desembre hem iniciat una col·laboració amb La Clota CoTreball des de l’Activitat de Cuina del Servei d’Inserció Laboral. Dos dijous al mes les persones participants a l’activitat utilitzaran les instal·lacions d’un coworking pensat per oferir un retorn social de les seves activitats al barri. Des de l’Activitat de Cuina del SIL se seguiran duent a terme una activitat formativa que té com un dels seus objectius col·laborar amb menjadors socials així que el context ho permeti.

Aprofundint col·laboració amb Bac Cuinetes i El Caliu

Amb la participació a La Clota Cotreball s’obre un espai des d’on aprofundir en col·laboracions establertes en el marc de l’aprenentatge servei amb projectes com Bac Cuinetes de Barcelona Actua i el menjador social El Caliu. Des BAC Cuinetes l’Activitat de Cuina col·labora setmanalment amb un menjador social del Raval amb participació de persones que se sumen a l’activitat des d’espais externs a la Fundació.

La Clota Teletreball coworking per l’activació socioeconòmica a Horta-Guinardó

L’espai municipal La Clota Cotreball és un projecte d’activació socioeconòmica dels barris d’Horta-Guinardó que busca mobilitzar recursos públics (locals) i posar-los a disposició de projectes econòmics d’interès pel territori i afavorint l’emprenedoria de veïns i veïnes d’Horta-Guinardó i de Barcelona. Vols conèixer La Clota? Clica aquí.