L’Activitat de Cuina inicia col·laboració La Clota Cotreball

Publicat el 22 des., 2020

Aquest mes de desembre hem iniciat una col·laboració amb La Clota CoTreball des de l’Activitat de Cuina del Servei d’Inserció Laboral. Dos dijous al mes les persones participants a l’activitat utilitzaran les instal·lacions d’un coworking pensat per oferir un retorn social de les seves activitats al barri. Des de l’Activitat de Cuina del SIL se seguiran duent a terme una activitat formativa que té com un dels seus objectius col·laborar amb menjadors socials així que el context ho permeti.

Aprofundint col·laboració amb Bac Cuinetes i El Caliu

Amb la participació a La Clota Cotreball s’obre un espai des d’on aprofundir en col·laboracions establertes en el marc de l’aprenentatge servei amb projectes com Bac Cuinetes de Barcelona Actua i el menjador social El Caliu. Des BAC Cuinetes l’Activitat de Cuina col·labora setmanalment amb un menjador social del Raval amb participació de persones que se sumen a l’activitat des d’espais externs a la Fundació.

La Clota Teletreball coworking per l’activació socioeconòmica a Horta-Guinardó

L’espai municipal La Clota Cotreball és un projecte d’activació socioeconòmica dels barris d’Horta-Guinardó que busca mobilitzar recursos públics (locals) i posar-los a disposició de projectes econòmics d’interès pel territori i afavorint l’emprenedoria de veïns i veïnes d’Horta-Guinardó i de Barcelona. Vols conèixer La Clota? Clica aquí.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut