Let’s Clean Up netejarà al maig els entorns de Can Soler

Publicat el 17 març, 2022

Els 27 d’abril i els dies 6 i 8 de maig es duran a terme accions a la masia de Can Soler dins la iniciativa europea ‘Let’s clean up’ que vol conscienciar sobre la quantitat de residus que llançem de forma incontrolada. El Centre de Natura de Can Soler ha programat diverses activitats comunitàries de neteja de l’entorn de la Font del Bacallà en col·laboració amb el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, l’Agència de Residus Catalana i la Fundació els Tres Turons.

El dia 27 d’abril l’Escola Font d’en Fargas s’avança en la neteja dels Fondals de la font del bacallà.
Divendres 6 de 10:30 a 13:00 un grup de joves del Programa Singulars reprendrà la tasca al mateix indret i comptarà amb el suport d’entitats de proximitat. Diumenge 8 l’acció serà oberta al públic i es durà a terme i també de 10:30 a 13:00 al Fondal de la font del bacallà i el punt de trobada serà la Masia de Can Soler. En els tres casos la jornada servirà per recollir les deixalles que s’amaguen al fondal de la font.

Per tal de facilitar la realització de les actuacions, l’Agència Catalana de Residus dota les entitats participants de materials com bosses d’espigolar, sacs, alguns guants, pòster, etc. que el Consorci completa amb altres materials i recursos. Al final de cada actuació es fa el resum de les diferents tipologies de residus recollits. També es convida als participants a proposar mesures preventives i correctores per evitar nous abocaments en l’espai netejat.

Una jornada de sensibilització a tot a europa

Lets’ Clean up és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida a boscos, platges o marges de rius, entra d’altres espais. Podeu seguir a la pàgina web de l’Agència Catalana de Residus. Hi podràs trobar el cartell, el vídeo i materials didàctics així com els enllaços d’inscripció i a les dedicions anteriors.

Trobareu la Masia de Can Soler en aquest enllaç
També us hi podeu inscriure directament escrivint a: centrenaturacansoler@bcn.cat

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content