Passar Via distribuirà compres als comerços de proximitat en una prova pilot a Horta-Guinardó

Publicat el 20 nov., 2020

El Districte d’Horta-Guinardó impulsa ‘Compra al barri des de casa’ una prova pilot per arrencar un servei de distribució de béns de proximitat a Horta, el Carmel, la Teixonera, el Guinardó, el Baix Guinardó i Sant Genís. El projecte facilita que la ciutadania pugui fer les compres des de casa i rebre-les a través d’un servei de distribució sense cost pels comerços ni les persones consumidores.

El servei serà ofert per l’empresa d’inserció laboral de la Fundació, Passar Via i té per objectiu donar suport al petit comerç afavorint l’accés de la ciutadania al consum local. En no ser un servei d’immediatesa cal trametre les sol·licituds abans de les 8h del dia de distribució.

El servei funcionarà com a pilot fins el 31 de gener del 2021

El projecte serà avaluat després d’un període que inclou la campanya nadalenca i tot el mes de gener.Els comerços adherits al projecte ‘Compra al barri des de casa’ podran trobar-se a través del web de comerç del Districte que, actualment, en recull 25 a diferents barris. Per formalitzar les adhesions al servei cal que els comerços escriguin un correu a passarvia@passarvia.cat o que truquin al telèfon 639 334 638.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut