La #CactusExperience premiada com a projecte en temps COVID

Publicat el 5 nov., 2020

La Red Española de Aprendizaje-Servicio premia a la #CactusExperience com a projecte en temps COVID

El projecte #CactusExperience ha estat premiat al “Premio al aprendizaje-servicio en tiempo de coronavirus” organitzat per la Red Española de Aprendizaje-Servicio. El procés d’avaluació ha comptat amb la participació de 68 persones expertes de todo l’estat que ha valorat “la qualitat educativa i l’impacte social i comunitari” d’un projecte d’aprenentatge i servei impulsat durant el confinament de març.

Una experiència transversal amb la complicitat de l’Escola Font d’en Fargas

Una experiència transversal amb la comEl projecte #CactusExperience va sumar diverses activitats de la Fundació i l’Escola Font d’en Fargas davant la interrupció del curs al març permetent a l’alumnat de 6è tancar el cicle de primària. L’experiència va consistir la germinació de cactus a domicili amb suport per videoconferència de tècnics i participants de l’activitat de Jardineria de la Fundació amb plantació posterior a l’escola en un espai acondicionat des de Jardineria. A més de mantenir l’empremta de l’alumnat s’aportava un missatge de continuïtat i esperança a una interrupció inèdita. Els vídeos editats a l’Àrea de Comunicació van ser subtitulats per l’activitat d’Acessibilitat Audiovisual del Servei d’Inserció Laboral.

El premi rebut per la Fundació recolzat per DKV Seguros s’entregarà virtualment amb la resta de guardons al XIII Encuentro Estatal de Aprendizaje-Servicio 2020 que se celebrarà l’onze de desembre des de Cáceres.

La Cactus Experience recollida en vídeo

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut