Arrenca el V Videoconcurs SARAU POÈTIC

Publicat el 22 abr., 2024

Arriba una nova edició del videoconcurs SARAU POÈTIC! Un concurs obert a tothom que incentiva la creació audiovisual i poètica i que enguany arriba a la cinquena edició!

Aquest any, per primer cop, el Sarau Poètic es vincula a l’Altre Festival, el Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental que tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny de 2024.

L’objectiu és afavorir el benestar emocional i la inclusió de les persones amb problemes de salut mental a través de la creació artística i donar a conèixer la realitat de la salut mental a la societat des d’un vessant positiu i inclusiu.

“ON COMENÇA L’ALTRE?”, LEMA DEL CONCURS D’ENGUANY

El Sarau Poètic va néixer l’any 2008 al Club Social Pol+ sumant poesia i arts performatives i, des de 2018, inclou un videoconcurs que consisteix a enviar un vídeo relacionat amb el lema del concurs d’enguany: “On comença l’altre?“.

Els participants han de crear una narració audiovisual breu -trobareu el detall dels requisits a les bases del concurs– al voltant de l’alteritat, un concepte filosòfic que consisteix a prendre consciència del punt de vista de l’altre, considerar-lo com a vàlid i tenir-lo present.

La data límit d’enviament dels vídeos és el 15 de maig de 2024 a les 24 h.

Podeu veure els vídeos d’edicions anteriors al canal de Youtube de la Fundació.

PREMIS

Aquest any el videoconcurs atorgarà dos premis consistents en dos abonaments dobles per assistir als espectacles de l’Altre Festival (el del guanyador i un acompanyant), una col·lecció de marxandatge i dos dinars (un per premi).

  • Premi de les xarxes: atorgat al vídeo que obtingui sumi més vots en forma de m’agrada a les publicacions del videoconcurs als canals d’Instagram i YouTube de la Fundació. Les votacions es podran fer del 15 al 22 de maig.
  • Premi del jurat: atorgat per un jurat independent que emetrà un veredicte en base a criteris de creació audiovisual i poètics. Estarà format per persones vinculades al món audiovisual, al documental social, la poesia i inclourà sempre un representant del patronat de la Fundació.

Els premis es lliuraran el dia 27 de maig a la tarda en un acte que se celebrarà a la seu del Club Social Pol Positiu (c/ Maternitat d’Elna 6, Barcelona) i on es projectaran les obres presentades. Els vídeos també es projectaran a l’Altre Festival.

BASES DEL CONCURS

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut