Celebrem la III Jornada Esportiva

Publicat el 11 jul., 2022

Divendres 8 de juliol vam celebrar la III Jornada Esportiva ajornada el 2020 a l’inici de la pandèmia i celebrada a l’estiu degut a les restriccions aixecades recentment. A les 10:00 una cincuantena llarga de participants eren ja a les instal·lacions del Club Municipal de Tennis Vall d’Hebron a punt per saltar a les 5 pistes de pàdel i a la sorra de les pistes de volei. Durant el matí i fins passat el migdia se succeirien múltiples partits de dues parelles enfrontades a tres jocs i diverses preses de contacte amb el volei platja.

La Jornada Esportiva promou la pràctica de l’esport com una via de salut física i emocional i de promoció del contacte entre persones. Una de les característiques d’aquesta edició ha estat l’equip de voluntaris que ha participat en l’organització de la jornada amb una samarreta commemorativa. Les dues activitats enguany destaquen per la la seva adaptabilitat i, com passa amb el pàdel o l’spinning, són practicades regularment en espais facilitats per la Fundació.


Gràcies per fer facilitar l’avituallament en una jornada amb calor!

Agraïm la participació del SRC Cornella, el SRC Santa Coloma, el SRC Bétula a la jornada i, també i destacadament, a Supermercats Consum i a Espigoladors per haver facilitat l’aigua, els bastonets i la fruita de l’avituallament en una jornada exigent físicament per la calor.


Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content