Del 21 al 23 participem al Saló de l’Ocupació 2020 des de BCN Salut Mental. No t’ho perdis!

Publicat el 23 set., 2020

Del 21 al 23 de setembre la Fundació Els Tres Turons ha estat al Saló de l’Ocupació Juvenil a la Fira de Barcelona, una cita imprescindible si et trobes en procés de recerca de feina que enguany ha coincidid amb el saló de negocis Bizbarcelona. En un espai adaptat als protocols de prevenció COVID hem compartit espai amb CHM Les Corts presentant programes d’inserció i acompanyament, socialitzant coneixement i compartint estratègies des del Servei d’Inserció Laboral SIL de BCN Salut Mental.

Espai Comparteix: ens sumem a taules on compartir coneixement

El Saló de l’Ocupació ha comptat també amb la Xarxa d’Inclusió Laboral de Barcelona de l’Acord Ciutadà, XIB, des d’on un conjunt d’entitats del què formem part contribuim a impulsar projectes de suport a la inclusió laboral com l’Inclou Futur.

Edició presencial i també a distància

L’activitat del Saló de l’Ocupació i de Bizbarcelona ha ofert enguany una modalitat online a través de la plataforma Reactivem Barcelona permetent consultar i agendar programes, veure tranmissions en directe i interaccionar per xat i videotrucada. L’entrada, gratuïta, només requeria inscripció

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content