El Sarau Poètic tindrà lloc dissabte 1 de juny en el marc de l’Altre Festival

Publicat el 29 maig, 2024

El taller de creació d’accions poètiques del Sarau Poètic culminarà aquest cap de setmana coincidint amb l’Altre Festival, el festival internacional d’arts escèniques i salut mental que tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny al recinte Fabra i Coats de Barcelona. Els participants del taller realitzaran un total de cinc accions poètiques treballades al taller del Sarau dissabte 1 de juny.

Els espectacles del taller, que han conduït durant l’abril i el maig Mireia Tejero, músic i performer, i Berta Giraut, actriu i poeta, se celebraran dissabte 1 de juny a partir de les 13 h a diferents espais de la Fabra i Coats. Des del sentit de l’humor i la profunditat, els participants interpretaran escenes a partir d’improvisacions amb música i text.

A les 13 h l’espai Bota donarà el tret de sortida al Sarau Poètic amb la primera de les accions del taller de creació. Posteriorment es projectaran les obres que han participat al videoconcurs del Sarau Poètic i, finalment, la companyia de Manacor ESTEPA TEATRE presentarà l’espectacle Helpo, que vol dir «ajuda» en esperanto. Les entrades es poden adquirir aquí. També es pot col·laborar amb l’Altre Festival a través de la campanya de micromecenatge de Goteo.

La resta d’accions poètiques seran gratuïtes i tindran lloc fins a les 18.30 h a diferents espais de la Fabra i Coats. Aquest any, la iniciativa del Club Social Pol Positiu i la Fundació Els Tres Turons i integrada dins de l’Altre Festival ha comptat amb la participació de persones del Club Social, de Teatro de Pacotilla, del Servei de Rehabilitació i d’altres entitats i persones interessades.

ACCIONS DEL SARAU POÈTIC

  • 13 h: PRESENTACIÓ VÍDEOS SARAU (espai Bota). 
  • 14.30 h: POEMES-ENQUESTA (entrada de l’Altra Carpa).
  • 15 h: LECTURA POEMA – ENQUESTA (terrassa Armonia).
  • 16 h: ACCIÓ CANÇÓ (entrada recinte Fabra i Coats). 
  • 17.40 h. ACCIÓ CONCURS EL PITJOR POEMA (plaça de la Xemeneia).
  •  18.30 h. ACCIÓ CAMPANETES (l’Altra Carpa).

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content