Ens sumem a dir No a la Guerra

Publicat el 1 març, 2022

La guerra iniciada a Ucraïna, com passa amb totes les guerres, tindrà greus conseqüències de tot tipus per a la població civil. Des de la Fundació manifestem tota la nostra solidaritat amb les víctimes dels atacs perpetrats des del passat 23 de febrer. Hem esmentat sovint els determinants socials que condicionen la salut: un context de guerra és el pitjor dels escenaris possibles i fa témer, directament, per la vida de la població civil.

Ens sumem a demanar una desescalada militar i el cessament immediat de les hostilitats. Demanem a tots els actors implicats que aturin els atacs i les possibles respostes armades per iniciar un procés de diàleg i pau que asseguri el compliment del dret internacional humanitari i la protecció de la població civil.

Més enllà de la solidaritat que podem expressar ens afegim a difondre la següent convocatòria unitària que crida a passar a l’acció per aturar la violència dimecres 2 de març a les 18.30, a la Plaça Catalunya. Podeu llegir el manifest unitari al què la Fundació s’ha adherit al següent botó.


Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content