Actualidad

Noticias de la Fundación
Suscríbete al boletín

La Tarantela estará en el espacio Associa’t en La Festa de la Mercè

Integrantes de La Tarantela, impulsada por el Club Social Pol Positiu, participarán el sábado 24 de Ràdio Associa't que se podrá escuchar durante La Festa de la Mercè. Se sumarán a otros programas integrantes de la parrilla de Boca Ràdio. Podrá escuchar las voces de La Tarantela de 10h a 12 y...

Más noticias…

Generic selectors
Sólo coincidencias exactas
Busca en el título
Busca en el contenido
Post Type Selectors
Search in posts

La Fundació en las redes

Twitter

🎙|TEMPORADA 8
Avui #RàdioTarantela estrena temporada! Amb l'impuls del Club Pol Positiu el programa renova sintonies i continguts emetent des de @bocaradio.

🙌Una arrencada que ha inclòs la participació a #RàdioAssociat una trobada de ràdios comunitàries des de @xrcbcn. https://t.co/HcuLT6T3mk
⚙️|INCLUSIÓ LABORAL
Avui les entitats que formem part de la Xarxa d'Inclusió Laboral #XIB hem compartit projectes innovadors per afavorir la recerca de feina. Hi hem sumat l'experiència de fomentar actius de salut al barri de Roquetes.

👉🏾Amb @pcroquetes: https://t.co/H1EAlsUTYL https://t.co/XVYD55S2wF
Fundacio3Turons photo
📄|A LA PREMSA
"No podemos restringir todo lo relacionado con la salud mental al universo de lo psiquiátrico, de la medicación y de la terapia."

De l'àmbit individual a la transformació col·lectiva,
@JoseCarmonaGilo entrevista a @javierpadillab👇🏾 https://t.co/nfq4cxSYr6
👥|COMUNITAT
Dissabte l'Empodera't torna a @bcn_hg. Amb format de festival el projecte visibilitza l'acció de les dones als circuits artístics del Districte. Amb la complicitat i els escenaris dels Casals de Barri!

📅1 al 15 d'octubre

📄Programa: https://t.co/37OD9fGg1Q https://t.co/0rbB1AihCT
Fundacio3Turons photo
🎙️|RÀDIO
Avui i diumenge #RàdioAssociat de l' @AssociatBCN farà sentir ràdios comunitàres a #LaMercè. #RàdioTarantela s'hi suma AVUI de 12h a 14h amb d'altres programes de @bocaradio! Organitzat per @tjussana i @xrcbcn.

👉🏾A la web: https://t.co/qYWjY2LfzN https://t.co/YYvPEHhQrc
Fundacio3Turons photo

Facebook

Fundació Els Tres Turons
Fundació Els Tres Turons
🎙|TEMPORADA 8
Avui #RàdioTarantela estrena temporada! Amb l'impuls del Club Pol Positiu el programa torna amb noves sintonies, continguts renovats i emetent des de l'antena deBoca Ràdio.

🙌I tot això després de participar dissabte a la #RàdioAssociat dins l'Associa't, una trobada de ràdios comunitàries des de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona!

#ràdiosocial, #ràdiocomunitària, #Ràdio, #comunitat
Fundació Els Tres Turons
Fundació Els Tres Turons
Fundació Els Tres Turons
📄|QUÈ EN PENSES?
"No podemos restringir todo lo relacionado con la salud mental al universo de lo psiquiátrico, de la medicación y de la terapia."

📝En aquesta entrevista a Público el metge, diputat i especialista en salut pública Javier Padilla aposta per més recursos en #salutmental a qui més els necessita. Alhora proposa abordar causes estructurals de malestar amb la construcció col·lectiva d'una societat més saludable per a tothom. 👇🏾
Fundació Els Tres Turons
Fundació Els Tres Turons
👥|COMUNITAT
Dissabte l'Empodera't torna al
Districte d'Horta-Guinardó . Amb format de festival el projecte visibilitza l'acció de les dones als circuits artístics del Districte. Amb la complicitat i els escenaris dels Casals de Barri i de la Sala Polivalent de Montbau!

📅De l'1 al 15 d'octubre
📄Tota la programació: bit.ly/3Rg8hxt

👉Organitzen:
#Casal Can Travi
Casal Mas Guinardó
Casal de Barri Pirineu
Casal Font D'en Fargues
Sala Polivalent de Montbau
Casal De Barri La Barraca del Carmel
Fundació Els Tres Turons
Fundació Els Tres Turons
🌱|LAND ART
Avui arrenca #LaMercè amb una programació que portarà #LandArt a Can Soler diumenge 25. Vols participar en una iniciació a una tècnica que fusiona art i paisatge?

📝Escriu a centrenaturacansoler@bcn.cat i reserva plaça! Una experiència organitzada al Districte d'Horta-Guinardó a través del Centre de Natura de la masia i dins el Parc Natural de la Serra de Collserola .
Fundació Els Tres Turons
Fundació Els Tres Turons
🌳|ACT2LEARN
Els participants al programa #Act2Learn han augmentat els fruiters plantats a Can Soler al Parc Natural de la Serra de Collserola i hi han instal·lat rec per goteig. Les espècies inclouen albercoquers, magraners, pomeres, nogueres, avellaners, ametllers i figueres.

🙌Els integrants del programa, orientat a la millora de l'ocupabilitat, han après a instal·lar rec per goteig i han pogut equipar una de les feixes de la masia. El sistema de goteig permet fomentar la sostenibilitat i l'aprofitament dels recursos davant el rec manual amb manguera i regadores.

👉La Fundació forma part del programa Act2Learn conjuntament amb Grup CHM Salut Mental amb suport de Fundación ONCE.
Fundació Els Tres Turons
Fundació Els Tres Turons
🗺️|CARTOGRAFIES
Ahir Carmel a la Vista va acollir l'inici de 'Cartografies de la llengua'. Més de 20 persones s'han interessat per un procés d'exploració comunitària que parteix de l'art, l'experiència i els vincles com a fonaments de reapropiació del territori.

👉Una iniciativa de Nora Ancarola, Celeste Reyna i Marco Noris amb la complicitat de la Fundació.

📢 Hi vols participar? Propera trobada: 3 d'octubre d'11h a 13h a Carmel a la Vista (Gran Vista 129).

#comunitat #transformació #art #territori #llenguatge #carmel

Con el apoyo de

Pin It on Pinterest

Share This
Ir al contenido