‘I tu què hi tens al cap?’

Publicat el 15 juny, 2022

Dimarts 14 de juny es van presentar les obres fetes al projecte ‘I tu què tens al cap?’ als jardins de l’Alberg Barcelona. Desenes de petites escultures van aparèixer agrupades entre les plantes, cadascuna recollint un tros de món, reflectint idees, pensaments o desitjos convertides en collage, en incrustacions d’objectes o en pintura.

Va ser la primera exposició d’un projecte escultòric que materialitza allò que tenim al cap i que pot prendre tantes formes passant pels pensaments recurrents als gustos més deliciosos. El taller de plàstica del Club Social Pol Positiu va ser l’epicentre del projecte, però ha comptat amb la complicitat i el suport del Centre Cívic del Carmel: amb la premissa de ‘passar sabers’ i amb vocació comunitària, el projecte ha sumat les obres de nenes i nens de la Ludoteca Arimel, de l’Escola Virolai i de dones del Carmel.

L’Activitat de Cuina de la Fundació va participar en la presentació del projecte preparant diverses empanades per les persones participants a l’acte vingudes de les entitats que l’han fet possible.

Ja tenim el VÍDEO del projecte!

Fet pel Club i amb participació de diverses persones i entitats que van participar al projecte!

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut