L’Altre Festival viu l’art sense restriccions

Publicat el 13 juny, 2022

Els dies 9, 10 i 11 de juny l’Altre Festival ha desplegat de nou un torrent de creativitat al recinte Fabra i Coats deixant enrere les restriccions amb què es va viure l’edició anterior. La programació ha tornat a fer visible la multitud d’espais on el vincle entre art i la salut mental genera mons on l’expressió artística també visibilitza experiències col·lectives i una demanda de presa de consciencia que permeti eliminar l’estigma.

Teatre, ràdio i voluntariat

A l’edició de 2022 la Fundació ha tornat a ser en espais de participació consolidats en edicions anteriors. Des del Club Social Pol Positiu s’hi va participar per partida doble. El programa de radio La Tarantela, vinculat també al Pol Positiu, va participar de nou a la Marató de Ràdios, un programa coral compartit amb Gigantes y Molinos, Aixec o Radioafònics present des de la primera edició de l’Altre Festival. La companyia Teatro de Pacotilla va representar ‘El club de res de res’ una exploració del llenguatge poètic, la música, el teatre i el cabaret dirigida per Berta Giraut i estrenada al CCCB el 15 de maig.

Diverses persones vinculades a la Fundació, tant professionals com persones usuàries dels seus serveis, van participar a l’Altre Festival com a voluntàries i l’Activitat d’Accessibilitat Audiovisual del Servei d’Inserció Laboral s’hi va sumar subtitulant-hi vídeos.


Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content