18 d’abril: jornada a Can Soler

Publicat el 20 març, 2023

Participa a la nova jornada del Banc de Llavors a Can Soler

El proper 18 d’abril tindrà lloc la Jornada del Banc de Llavors de Can Soler, un projecte impulsat per la Fundació amb el suport de l’Àrea d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona.

El projecte del Banc de Llavors de Can Soler dóna contingut a les activitats de jardineria del Servei de Rehabilitació Comunitària d’Adults al mateix temps que vol contribuir a la transició agroecològica a través de la recuperació de varietats locals de verdures i hortalisses i la distribució de les seves llavors i planter.

El projecte va néixer la tardor de 2020, ha anat evolucionant i ampliant el nombre de varietats recuperades, les llavors de les quals s’ofereixen a persones usuàries de la xarxa d’horts urbans municipals, horts comunitaris, escoles i equipaments de proximitat que treballin l’horticultura.

.

Aquesta jornada vol ser un punt de trobada i intercanvi d’experiències de persones i entitats vinculades a l’agroecologia. Les persones assistents a la jornada podran conèixer el projecte de la Fundació a Can Soler i endur-se llavors i planter de varietats especialment adaptades a la situació excepcional de sequera com ara el porro de l’Etern, el pebrot del Padrón o la síndria de secà.

Tota la info

  • Quan? El 18 d’abril
  • Hora: de 10 a 11:30h
  • On? A la masia de Can Soler carretera de l’arrabassada 135. Mapa
  • Preu: gratuït
  • Inscripcions: omple aquest formulari per inscriure’t a la jornada.
  • Intercanvi: si tens llavors per intercanviar, porta’n!
Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content