Jornades: recuperem murs en sec a Can Soler

Publicat el 7 des., 2022

Participa a les jornades de patrimoni i paisatge

La Fundació Els Tres Turons ha organitzat unes jornades de Patrimoni i Paisatge. Es tracta de dues sessions formatives de construcció de murs de pedra seca els propers  13 i 20 de desembre en horari de 9 a 14h.

 La recuperació dels espais de cultiu tradicionals a Can Soler inclou la construcció de nous murs i la recuperació d’antics murs existents. Aquesta tècnica ancestral integra cultius i paisatge a més a més de prevenir l’erosió i afavorir la biodiversitat.

La Fundació vol obrir aquestes sessions formatives a veïnes, veïns i entitats del barri per tal que coneguin aquesta tècnica  i puguin contribuir a la transformació de  Can Soler i a la recuperació de la memòria històrica del barri de Sant Genís.

Les sessions seran a càrrec de Víctor Mata, expert en construcción de murs en sec i  en intervencions artístiques en espais naturals. L’activitat  serà pràctica  i consistirán en una intervenció en els entorns de la masia de Can Soler.

Si tens  interés en venir, envia un correu a través del formulari que et deixem al peu de la publicació indicant les teves dades i els dies en què vols venir. L’activitat és gratuïta i les places limitades.

Activitat formativa

Dies: 13 i 20 de desembre 
Horari: de 9 a 14
Lloc: masia Can Soler, carretera de l’Arrabassada 135, Barcelona.

Mapa

Formulari d’inscripció

  Organitza
  Col·labora
  Col·labora

  Generic selectors
  Només coincidències exactes
  Cerca al títol
  Cerqueu contingut
  Post Type Selectors
  Cerca a les publicacions

  Pin It on Pinterest

  Share This
  Skip to content