Oferim recursos d’inclusió laboral al Saló de l’Ocupació

Publicat el 8 nov., 2022

El 9 i 10 de novembre la Fundació serà Saló de l’Ocupació Juvenil per oferir recursos d’orientació i l d’inclusió Laboral. Aquesta cita anual a la Fira de Barcelona és d’interès tant per les persones en procés de recerca de feina com per les empreses que cerquin recursos d’acompanyament a la contractació.

Compartim recursos i experiència des de SIL BCN

Els dies 9 i 10 serem al Saló de l’Ocupació amb CHM Les Corts presentatn programes d’inserció i acompanyament, socialitzant coneixement i compartint estratègies des del Servei d’Inserció Laboral de BCN Salut Mental. Ens trobareu a la taula de SIL BCN de 9 a 13:30h i de 14h a 18h. La Fundació, a més, també serà representada a la taula de la Xarxa d’Inclusió Laboral de Barcelona (XIB) on ens sumem les entitats de la ciutat que treballem en inclusió laboral associada a persones amb discapacitat o problemes de salut mental. Dimecres 9 la XIB facilitarà un espai de trobada on Fundació Joia, en representació de la XIB, parlarà d’acompanyament a la inserció laboral. A les 17:30.

Serem al BIZBarcelona des del vincle amb Veritas

Enguany el Saló torna a coincidir amb el saló de negocis Bizbarcelona. Si el Saló està pensat per persones en recerca de feina, el BIZ posa el focus en empreses interessades en processos de contractació. Dijous 10 l’empresa Veritas, amb qui la Fundació va signar conveni de col·laboració, parlarà de la seva experiència com a empresa contractant en un acte organitzat per la XIB a la Sala Talent (11h).

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut