Natura és cultura un procés que es torna exposició

Publicat el 8 oct., 2020

El 21 de setembre va iniciar el projecte “Natura és Cultura” impulsant la creació artística al Bosc de la Torre dels Soldats a Avinyó i organitzat per Fundació Setba. Diverses persones usuàries del Servei de Rehabilitació Comunitària hi han participat de nou compartint espai i processos amb participants d’entitats com Ràdio Nikosia o Fundació Althaia.

L’objectiu del projecte és donar respir a persones que conviuen amb trastorns mentals i treballar en la lluita contra l’estigma afavorint el coneixement i intercanvi amb la població local a través de les seves manifestacions d’art. “Natura és Cultura” donan forma a una iniciativa inspirada en el bosc d’Oma (Bizkaia) transformat pel pintor basc Agustín Ibarrola i el projecte va comptar amb la direcció artística del de Quim Noya codirector de la residència d’artistes Cal Gras.

Del bosc al Centre Cultural el Casino de Manresa

Del 8 al 18 d’octubre Fundació Setba presenta l’exposició La Natura és Cultura que mostra, a través del treball fotogràfic d’Oriol Segon, els processos artístics de les persones que han transformat el bosc amb el seu art des de diverses entitats que treballen en àmbit salut mental de Catalunya. Vuit persones del Servei de Rehabilitació Comunitària de la Fundació han participat en aquest projecte creatiu produint part de les obres que s’exposaran.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content