Nidos de quirópteros en una Fusteria a pleno rendimiento

Publicat el 26 Abr, 2022

L’Activitat de Fusteria del Servei de Rehabilitació Comunitària s’acosta al mes de maig amb diversos encàrrecs d’entitats del territori. Continua la producció de nius de quiròpters encarregats per l’Associació de Veïnes i Veïns del Baix Guinardó. Fabricats amb fusta, els nius allotjaran ratpenats afavorint el control de plagues de mosquits i protegint una espècie amenaçada per l’activitat humana. La seva construcció, iniciada ja el 2021, permet alhora desenvolupar competències i processos d’aprenentatge.

La Actividat de Fusteria del Servei de Rehabilitació Comunitària se acerca al mes de mayo con varios encargos de entidades del territorio. Continúa la producción de nidos de quirópteros encargados por la Associació de Veïnes i Veïns del Baix Guinardó. Fabricados en madera, los nidos alojarán murciélagos favoreciendo el control de plagas de mosquitos y protegiendo una especie amenazada por la actividad humana. Su construcción, iniciada ya en 2021, permite al mismo tiempo desarrollar competencias y procesos de aprendizaje.

Encaje de semillas y comederos para Can Soler

Una altra de les demandes es tradueix en la confecció de peces de fusta foradades per classificar llavors al Centre de Natura de Can Soler. A la masia s’hi instal·laran també sostres per a les menjadores. Un altre dels elements de propera construcció és una mampara per observar els ocells al Parc de Collserola.

Otra de las demandas se traduce en la confección de piezas de madera agujereadas para clasificar semillas en el Centre de Natura de Can Soler. En la masía se instalarán también techos para los comederos. Otro de los elementos de próxima construcción es una mampara para observar los pájaros en el Parc de Collserola.

Las personas que participan en la Fusteria iniciarán, también en breve, piezas para exponer en las próximas ferias de Navidad en el barrio del Carmel.

Generic selectors
Sólo coincidencias exactas
Busca en el título
Busca en el contenido
Post Type Selectors
Search in posts

Pin It on Pinterest

Share This
Ir al contenido