Relleu en la presidència del patronat de la Fundació

Publicat el 17 jul., 2023

Jordi Foix serà rellevat en la presidència del patronat per Marisa Rosa, patrona de la Fundació

La Fundació Els Tres Turons, organització que treballa per la promoció de la salut mental comunitaria, desitja informar del canvi de presidència. En la recent reunió del patronat, celebrada el passat 20 de juny, s’ha elegit una nova presidenta per liderar la Fundació.

El president sortint, el Sr. Jordi Foix Robert, va presentar la seva renúncia a la presidència de la Fundació Els Tres Turons després de dedicar més de 30 anys de servei a l’entitat i des del 2017 en el càrrec de president. En Jordi Foix va ser impulsor de la transformació d’associació en Fundació l’any 2002. Amb la seva dedicació i lideratge, en Jordi ha aconseguit consolidar la Fundació Els Tres Turons com a referència de la salut mental comunitària tant a la ciutat de Barcelona com a tot Catalunya.


Amb gran gratitud i admiració, el patronat de la Fundació Els Tres Turons vol expressar el seu reconeixement a en Jordi Foix per la seva dedicació i els seus esforços en totes les seves diferents responsabilitats. El seu compromís ha estat un exemple a seguir per a tots els membres de la Fundació.

D’altra banda, el patronat de la Fundació Els Tres Turons té el plaer d’anunciar l’elecció de la nova presidenta, la Sra. Marisa Rosa Diaz. Na Marisa és una professional reconeguda en el camp de l’atenció a les persones amb problemàtica de salut mental. Ha estat vinculada a la Fundació com a la Cap d’Àrea d’Estratègia i Innovació social i després com a membre del patronat durant els últims dos anys. Està compromesa a continuar amb l’important treball de la Fundació i fomentar noves iniciatives que millorin l’atencio de les persones ateses.


El patronat de la Fundació Els Tres Turons està convençut que la Marisa aportarà una nova energia i òptica de futur amb l’objectiu de seguir avançant en els reptes als que s’enfronta la Fundació.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content