«Salvant les Distàncies» obrim el vídeo de l’exposició

Publicat el 27 jul., 2021

La mostra col·lectiva fa referència al mateix lema que el Dia Mundial de la Salut Mental celebrat aquest any per la Fundació

Amb motiu de la Festa Major del Carmel 2021 la Fundació Els Tres Turons va participar en l’exposició col·lectiva «Salvant les Distàncies» que mostra, a través de material audiovisual les solucions a l’aïllament que van proposar professionals i persones usuàries dels serveis de la Fundació. Va estar oberta el públic del 5 al 23 de juliol a l’Espai Jove BOCANORD.

Com diu el text que acompanya l’exposició:

«A partir de la pandèmia els serveis de la fundació, s’han vist obligats a reinventar l’assistència, cercant nous mitjans per mantenir el contacte, el vincle, la proximitat… amb formats que s’han fet «universals» doncs tothom, s’ha vist afectat pel confinament i les restriccions, tot plegat, fruït del moment actual.

Aquesta exposició és una mostra dels resultats d’aquests canvis, iniciats a partir del 16 de març de 2020 i del que s’ha pogut mantenir fins ara. Un únic desig, continuar plegats el camí que compartim, amb totes les eines al nostre abast».

Ara una vegada finalitzada la mostra obrim el vídeo perquè tothom hi pugi accedir i veure aquest recull d’accions i d’emocions que ja van ser difoses com petites píndoles en el moment de la seva creació.

«Un únic desig, continuar plegats el camí que compartim, amb totes les eines al nostre abast»

El vídeo mostra diferents respostes d’activitat des de casa durant el període de confinament al març de 2020. Reptes, formes de comunicació i de participació per evitar l’aïllament al que vàrem estar sotmesos per la pandèmia. Un recull, que lamentablement, no ha pogut mostrar totes les aportacions audiovisuals per manca d’espai. Gràcies a tothom per l’esforç durant els mesos de confinament per mantenir-nos connectades.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content