Vídeo concurso SARAU POÈTIC 2022

Publicat el 4 Abr, 2022

Explica’m tu què és la poesia?

Calçar-se un entrepà o farcir de pernil les xancles
Un eco de Joan Brossa, la lluna, el sol, la sal i el sot
https://youtu.be/w2El50X7ArM

Premios del concurso

PREMIO DE REDES: Dos entradas para el espectáculo en el teatre Apolo: COMPANY, EL MUSICAL gran clásico del teatro musical con dirección d’Antonio Banderas.

PREMIO DEL JURADO: Una experiencia gastronómica en el emblemático restaurante 7 PORTES conamb 185 anys d’història.

Bases del concurso (cat)

 1. Qui pot participar? Tothom que tingui ganes. Si ets menor de 14 anys necessitaràs una autorització. Si necessiteu més informació: comunicacio@els3turons.org
 2. Què és el Videoconcurs del #SarauPoètic? És una jornada que, entorn la diada de Sant Jordi,  incentiva la creació audiovisual i poètica.  El Sarau Poètic està organitzat pel Club Social Pol+, de la Fundació Els Tres Turons des de l’any 2008, i el 2018 es va obrir a la creació audiovisual. Trobareu els vídeos de la 2a edició AQUÍ.
 3. Què podeu enviar? un vídeo, un muntatge amb veu en off, un vídeo on hi sortiu vosaltres recitant (poema, conte curt…), una poesia visual, fins i tot muda, una narració audiovisual, singular i com tu vulguis, oberta a tota forma d’expressió en un vídeo d’un minut.
 4. Tema: lliure, tenint en compte que el #SarauPoètic és una jornada d’expressió creativa/literària/poètica.
 5. Formulari d’inscripció: Al final d’aquestes bases trobareu el botó per accedir-hi i hi trobareu tota la informació per fer-nos arribar el vostre vídeo.

Video

 1. Vídeo a enviar: el vídeo ha de ser realitzat per vosaltres i amb una durada d’entre  20 segons i un minut com a màxim.
 2. Format del vídeo: a ser possible formats estàndards com mp4, avi, mov, etc. habituals en càmeres domèstiques i dispositius mòbils.  
 3. Enviament del vídeo: podeu enviar-lo per les diferents vies que assenyalem i després d’haver-vos registrat al formulari del punt nº5 on s’especifiquen les opcions d’enviament. Sempre haurà d’anar acompanyat del vostre nom i cognom, pseudònim, correu electrònic i/o un telèfon (millor si són les dues coses) que mai hauran de ser dins el vídeo. 
 4. Data límit: es podran fer les inscripcions i els enviaments a partir del 4 d’abril fins les 24h del 26 d’abril de 2022.
 5. Premi:
  1. Premi de les xarxes: el vídeo guanyador serà el que obtingui més “likes” (m’agrada) sumant les dues xarxes: Instagram i YouTube.
  2. Premi del Jurat: on un jurat emetrà un veredicte des d’un criteri més objectiu i des de l’expertesa en el món audiovisual, creatiu, poètic.
 6. Votacions:  en el cas del premi de xarxes, els vídeos es penjaran a Instagram i a YouTube a la vegada donant així l’oportunitat de votar a persones que no tinguin compte d’Instagram. Es sumaran els “m’agrada” de cada vídeo a totes les xarxes per decidir els vídeos guanyadors del premi de xarxes. El premi del jurat és independent i es basarà en criteris tècnics, artístics.
 7. Tancament de votacions: el 2 de maig a les 24,00h.
 8. El jurat: estarà format per persones vinculades al món audiovisual, al documental social, la poesia i un representant del patronat de la Fundació.
 9. Lliurament dels premis: per tancar
 10. Drets i política de continguts:
  1. La temàtica és lliure i entenem que el ventall de missatges i formats expressius és inesgotable. Amb tot, l’organització del concurs, atès que els vídeos seran difosos des de les xarxes de la Fundació, es reserva la potestat de no incloure vídeos que consideri inadequats.
  2. Recordeu que: les política de continguts i gestió del copyright de la plataforma Meta (Facebook i Instagram)  pot portar també a la retirada d’un vídeo de la plataforma, aliena a l’entitat organitzadora, si es detecta infracció de les seves normes. Aneu en compte amb utilitzar música amb drets d’autor no lliures (música comercial) que porta a eliminacions freqüents de vídeos. En aquest enllaç trobareu un llistat de webs on podeu descarregar música lliure que podeu utilitzar pels vostres projectes https://elrincondigital.com/musica-libre-tus-proyectos-audiovisuales/
  3. La plataforma YouTube, a més,  pot penalitzar també al canal de la Fundació. Si detectem ús de música i/o imatges sota algun tipus de copyright retirarem el vídeo del concurs i us donarem l’oportunitat d’enviar-nos una nova versió mentre sigueu dins el plaç d’entrega.

Informació addicional

Autoria dels vídeos

Els vídeos seran propietat de la persona creadora del vídeo, però aquesta cedeix a la Fundació Els Tres Turons els drets de reproducció, difusió a la pàgina web, xarxes socials i mitjans de difusió de l’entitat atès que està participant en un concurs públic. Per altra banda, la Fundació Els Tres Turons es compromet a no modificar l’obra sense el permís explícit de la persona creadora.

Més informació sobre el copyright

En cas de que algun vídeo presentat utilitzi música amb drets d’autor és responsabilitat de la persona creadora del vídeo les accions que emprengui Meta (Instagram i Facebook) o  YouTube al respecte (que pot anar des de la supressió del vídeo a simplement un avís legal d’infracció de drets).

Formulari d’inscripció

Generic selectors
Sólo coincidencias exactas
Busca en el título
Busca en el contenido
Post Type Selectors
Search in posts

Pin It on Pinterest

Share This
Ir al contenido