Avancem en inclusió laboral amb Fundación DKV Integralia

Publicat el 1 febr., 2023

El 25 de gener el Servei Prelaboral del SIL de la Fundació els 3 Turons va signar un conveni de col·laboració amb la Fundación DKV Integralia per tal de generar accions conjuntament que per afavorir la incorporació al mercat de treball de persones que recoren als nostres serveis d’assessorament i acompanyament en recerca de feina. Aquesta signatura suposa explorar possibilitats de treball que parteixen de l’expertesa en afavorir la contractació i l’acompanyament de persones amb una discapacitat reconeguda i en el reconeixement del talent que tota persona té i que despunta quan algú troba vies per sobreposar-se a dificultats vitals.

Com a entitat membre de la Xarxa d’Inclusió Laboral de Barcelona – XIB valorem la complicitat i l’exemple que aporta tota gran empresa compromesa amb la inclusió sociolaboral per haver-ne comrovat, per experiència pròpia, els avantatges humans, socials i empresarials d’una contractació inclusiva amb un acompanyament expert que la faciliti.

Cactus Experience Premi Aprenentatge Servei DKV 2021

Tot i que el conveni arriba el 2023 la relació entre la Fundació Els Tres Turions i DKV Integralia s’ha construït amb el temps. És moment per recordar, especialment el premi estatal d’Aprenentatge i Servei atorgat a la iniciativa #CactusExperience, amb l’impuls del Ministerio de Educación y Formación Profesional i des de la Red Española aprendizaje-servicio i Edebé i que va ser ser patrocinat per Fundación DKV Integralia, patrocinadora de dues categories més.


Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Skip to content