L’Impulsem ja ha plantat 120 fruiters

Publicat el 9 jul., 2021

Un programa al medi natural recolzat per Barcelona Activa

El programa d’habilitació laboral i prescripció social a la natura Impulsem el que fas supera l’equador amb molta feina feta. Les persones participants des del Servei de Joves ja han plantat 120 arbres i un centenar d’arbustos fruiters com nabius o gerds a la masia de Can Soler i dins el Parc de Collserola. Paral·lelament s’hi han dut a terme sessions d’orientació dins un marc prelaboral i sessions sobre gènere orientades a trencar estereotips i a prevenir la violència.

Orientat al retorn comunitari, el projecte també inclou passejades guiades de descoberta i dinamització d’accions d’educació ambiental orientades preferentment a població infantil, gent gran i dones en situació de vulnerabilitat. Hi ha previstes quatre sessions amb persones ateses al centre de salut mental d’adults d’Horta Guinardó i activitats amb el centre residencial d’inclusió La llavor.

Clica la imatge per accedir al DOSSIER DE TREBALL

Accions d’aprenentatge amb retorn social

El programa va arrencar al desembre de 2020 i finalitzarà al novembre de 2021 amb el suport de Barcelona Activa. Les accions previstes cerquen la millora de competències a través de metodologies de vinculació comunitària com l’Aprenentatge i Servei. En un sol projecte els participants aprenen del medi natural generant, alhora, un retorn social. Els espais recuperats a través del cultius i treballs de conservació de l’entorn, seran oferts a entitats del territori per fomentar la prescripció social.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut