Resultats del V Videoconcurs Sarau Poètic

Publicat el 27 maig, 2024

Ja tenim els guanyadors del V Videoconcurs Sarau Poètic!

Després d’una setmana de votacions per part del jurat, com també a Instagram i YouTube, ja podem anunciar els guanyadors de les dues categories del concurs: el premi del jurat i el premi de la votació popular.

  • Vídeo guanyador del premi del jurat: “El verdadero OTRO” (YouTube – Instagram).
  • Vídeo guanyador del premi popular: “Donde empieza el otro” (YouTube – Instagram).

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc aquest dilluns 27 de maig a les cinc de la tarda a la seu del Club Social Pol Positiu (c/ Maternitat d’Elna 6, Barcelona), on es projectaran les obres presentades. Els vídeos també es projectaran a l’Altre Festival.

S’atorgaran dos premis consistents en dos abonaments dobles per assistir als espectacles de l’Altre Festival (el del guanyador i un acompanyant), una col·lecció de marxandatge i dos dinars (un per premi).

  • Premi de les xarxes: atorgat al vídeo que obtingui sumi més vots en forma de m’agrada a les publicacions del videoconcurs als canals d’Instagram i YouTube de la Fundació. 
  • Premi del jurat: atorgat per un jurat independent que emetrà un veredicte en base a criteris de creació audiovisual i poètics. Estarà format per persones vinculades al món audiovisual, al documental social, la poesia i inclourà sempre un representant del patronat de la Fundació.

Podeu veure tots els vídeos que han participat a aquesta edició del videoconcurs a la llista de reproducció.

A continuació podeu veure el detall de les votacions del jurat i de xarxes:

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut