Sobretitulació al teatre Maldà de la mà de Passar Via

Publicat el 19 maig, 2021

«Boira a les Orelles» al Maldà | Accessibilitat i Teatre

L’empresa d’inserció de la Fundació Els Tres Turons Passar Via EI, SL perllonga els seus serveis de sobretitulació al teatre Maldà en l’obra «Boira a les Orelles» de la companyia Els Pirates Teatre durant el mes de juny els dies 11, 12 i 13. L’estrena amb mesures d’accessibilitat va inciar-se el passat 15 de gener. Veure notícia AQUÍ

La col·laboració amb el teatre Maldà s’emmarca dins de la línia de serveis que ofereix Passar Via EI, SL que manté un estret lligam amb l’activitat d’accessibilitat del Servei d’Inserció Laboral que gestiona la Fundació.

El projecte d’accessibilitat es va iniciar l’any 2013 producte d’una iniciativa de la Fundació Els Tres Turons i en col·laboració amb l’IMPD que va donar suport a la formació inicial en subtitulació i audiodescripció. Després de la formació va cristal·litzar en un taller de subtitulació adaptada a les persones sordes i d’audiodescripció adreçada a persones cegues.

Aquesta activitat forma part del procés de recuperació de les persones que realitzen el seu itinerari al Servei d’Inserció Laboral que gestiona la Fundació. Es treballa des de la metodologia d’Aprenentage Servei col·laborant amb diferents entitats aportant com a valor l’accessibilitat dels seus continguts audiovisuals.

Dades d’interès

Us deixem aquí un vídeo per si voleu saber una mica més del projecte.

Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca al títol
Cerqueu contingut
Post Type Selectors
Cerca a les publicacions

Pin It on Pinterest

Share This
Ves al contingut